1. Anasayfa
  2. Teknoloji Haberi
Trendlerdeki Yazı

ChatGPT, beklenen özelliği aldı! Tek tek uğraşmaya son

ChatGPT, Google Drive ve Microsoft OneDrive desteği sunarak bulut dosyalarınızdan yükleme yapmanıza izin verecek.

ChatGPT, beklenen özelliği aldı! Tek tek uğraşmaya son
0

ChatGPT, dış kaynaklardan veri toplamaya devam ediyor. Halihazırda tablo ve grafik desteğine sahip olan sohbet botu artık Google Drive ve Microsoft OneDrive için de destek sunacak. OpenAI böylece tablo analizi ve görselleştirmesini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

ChatGPT, Google Drive ve Microsoft OneDrive desteği alıyor

ChatGPT, Google Drive ve Microsoft OneDrive’dan dosyalara doğrudan erişme becerisi kazandı. Bu da kullanıcıların dosyayı indirme ve yükleme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Yani doğrudan OneDrive veya Google Drive’dan dosya çekebileceksiniz.

Basitleştirilmiş dosya erişimine ek olarak, ChatGPT statik raporlar yerine etkileşimli veri tabloları sunmaya başlayacak. Kullanıcılar, verilerin kapsamlı görüntülemek için tabloları genişletebilecek ve doğrudan tablodan sorular sorabilecek. Yeni bir veri kümesi eklendiğinde ise analiz canlı olarak güncellenecek.

Yapay zeka asistanı için grafikler de geliştirildi. Buna göre ChatGPT artık çubuk ve çizgi gibi farklı grafik şekilleri oluşturabilecek. Ayrıca bu grafiklerde öğelerin üzerine gelerek detaylı şekilde incelemek mümkün olacak.

Güncellemeler ChatGPT’nin geçtiğimiz günlerde GPT-4o modeli tarafından desteklenecek. Bu kapsamda sadece Plus, Team ve Enterprise abonelerine sunulduğunu belirtmek gerekiyor.

OpenAI ve Google’ın yapay zeka alanında rakip olduğunu düşünürsek Google Drive desteği ilginç görünüyor. Ancak ChatGPT’yi düzenli olarak 100 milyondan fazla kişi kullandığını göz ardı etmemek lazım.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Drive ve OneDrive desteği gerekli miydi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir