1. Anasayfa
  2. Otomobil

Yeni Volkswagen Golf Türkiye’de satışta! İşte fiyat listesi

Yeni Volkswagen Golf sonunda Türkiye'de! Peki fiyatları ne kadar? İşte Yeni Volkswagen Golf fiyat listesi ve özellikleri...

Yeni Volkswagen Golf Türkiye’de satışta! İşte fiyat listesi
0

Almanların bir numaralı otomobil markası Volkswagen, yıllanmış serisi Golf’ü yeniledi. Markanın değişmeyen simalarından biri olan Golf, 1974 yılından beri aralıksız olarak üretiliyor. 2024 yılında yenilenen Volkswagen Golf en sonunda Türkiye’ye giriş yaptı. Peki yeni Volkswagen Golf için fiyat listesi neler söylüyor? Yeni Golf hangi özelliklere sahip? İşte detaylar…

Yeni Volkswagen Golf özellikleri ve fiyatı!

Yeni Volkswagen Golf; Impression, Life, Style ve R-Line olmak üzere dört donanım seçeneğine sahip. Giriş seviyesi olarak nitelendirilen Impression’da hız sınırlama, hız sabitleme, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, görsel park desteği, geri görüş kamerası ve kör nokta uyarı sistemi gibi özellikler bulunmuyor. Diğer paketlerde bu durumun büyük ölçüde değiştiğini belirtelim.

Aracın donanım olarak önceki model ile büyük farklarının olmadığını bildirelim. Ancak Volkswagen, Golf modelinin 50. yılı sebebiyle yeni jant seçenekleri, Kristal Buz Mavisi ve Anemon Mavisi gibi yeni renk seçenekleri ve bir takım özel aksesuarları müşterilerine sunuyor.

Araç daha öncesinde 1.0 TSI ve 1.0 e-TSI üniteler ile opsiyon edilebiliyordu. Ancak artık Volkswagen, yeni Golf modelinde sadece 1.5 TSI ve 1.5 e-TSI üniteleri müşterilerine sunmakta. 1.5 TSI motor sadece 6 ileri manuel şanzıman ile e-TSI üniteler ise sadece DSG şanzıman seçeneği ile satın alınabilmekte.

ModelFiyat
1.5 TSI 116 PS Manuel Impression1 milyon 424 bin TL
1.5 e-TSI 116 PS DSG Life1 milyon 692 bin TL
1.5 e-TSI 116 PS DSG Style1 milyon 909 bin TL
1.5 e-TSI 150 PS DSG Style2 milyon 31 bin TL
1.5 e-TSI 150 PS DSG R-Line2 milyon 167 bin TL

Peki siz Yeni Volkswagen Golf fiyat listesi ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir