1. Anasayfa
  2. Oyun

Ubisoft, eskilerin efsane serisi üzerinde aktif olarak çalıştığını açıkladı! Remake mi geliyor?

Ubisoft, Driver serisi için yeni projeler üzerinde çalıştığını açıkladı. Canlı aksiyon dizisi ise ertelendi. Gelin detaylara bakalım!

Ubisoft, Driver serisi üzerinde aktif çalıştığını açıkladı
0

Ubisoft, popüler Driver serisi için yeni projeler üzerinde aktif olarak çalıştığını açıkladı. Canlı aksiyon dizisi planları rafa kaldırılmış olsa da oyun dünyasının bu klasik serisi için heyecan verici gelişmeler yolda.

Driver serisi için yeni projeler yolda

Ubisoft, Driver serisi için 2021 yılında duyurduğu canlı aksiyon dizisi projesini iptal ettiğini doğruladı. Ubisoft, yeni projeler üzerinde çalıştığını belirtirken, Hotrod Tanner LLC adlı film/video ile ilgili yan kuruluşunun Ocak ayında feshedildiğini açıkladı. Şirketin sözcüsü, “Binge ile olan Driver serisi ortaklığımızı artık sürdürmüyoruz” dedi.

Driver serisinin ana oyun hattında 2011 yılında piyasaya sürülen Driver: San Francisco’dan bu yana yeni bir oyun çıkmamıştı. Ancak Ubisoft, bu boşluğa rağmen Driver serisi için yeni projeler geliştirdiğini ve bu projeler hakkında daha fazla bilgi paylaşmayı dört gözle beklediğini ifade etti.

Ubisoft, sadece Driver serisi değil, diğer popüler oyun serileri için de yeni projeler üzerinde çalışıyor. Bu ayın başlarında, Ubisoft, Sophie Wilde ve Tom Blyth’in başrollerini paylaştığı, Mathieu Turi tarafından yönetilecek olan bir Watch Dogs filminin prodüksiyonuna başlandığını duyurdu. Bu gelişmeler, Ubisoft’un oyun serilerini farklı medya platformlarına taşımaya devam ettiğini gösteriyor.

Driver serisi için canlı aksiyon dizisi planları ertelense de Ubisoft’un bu klasik seri için büyük planları olduğunu bilmek hayranları için umut verici. Şirketin, Driver serisine yeni bir soluk getirecek projeler üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir