1. Anasayfa
  2. Sinema / Film

Netflix’ten son uyarı! Oscar’lık film kaldırılıyor

Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu 'The Wolf of Wall Street' filmi için son uyarı! Netflix, Oscar'lık filmi platformdan kaldırıyor.

Netflix’ten son uyarı! Oscar’lık film kaldırılıyor
0

Bazı filmler vardır ki, sinemaseverlerin mutlaka izlemesi gereken yapımlardandır. Ancak, bazen bu filmleri izlemeyi sürekli erteleriz. İşte bu filmlerden biri de Leonardo DiCaprio’nun başrolünde oynadığı modern bir klasik olan “The Wolf of Wall Street”. Netflix, abonelerine bu filmi izlemeleri için son bir şans verdi.

The Wolf of Wall Street 10 Temmuz’da Netflix’ten kaldırılıyor

İnanması zor ama “The Wolf of Wall Street” filminin vizyona girmesinin üzerinden 10 yılı aşkın bir süre geçti. Martin Scorsese’nin yönettiği bu Amerikan biyografik filmi, Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı borsacı Jordan Belfort’un hikayesini anlatıyor. Eğer Gordon Gekko’nun “Wall Street” filmindeki kapitalizm simgesi olduğunu düşünüyorsanız, Belfort ile tanışana kadar bekleyin deriz.

Netflix, bu filmi 9 Temmuz 2024’e kadar platformunda tutacak. Dolayısıyla, bu sıra dışı biyografik filmi hala izlemediyseniz, hemen izlemelisiniz. Aksi takdirde, 10 Temmuz’da bu fırsatı kaçırmış olacaksınız. Scorsese’nin imzasını taşıyan bu film, neredeyse üç saatlik uzunluğuna rağmen asla sıkıcı değil.

Leonardo DiCaprio’nun yanı sıra Jonah Hill, Margot Robbie ve Matthew McConaughey gibi yıldızlar da filmde harika performans sergiliyor. IMDb’de 8.2 puan alan film, Rotten Tomatoes’da profesyonel eleştirmenlerden yüzde 80 ve izleyicilerden yüzde 83 olumlu geri bildirim almış.

2014 yılında, film beş dalda Oscar’a aday gösterildi ancak hiçbirini kazanamadı. En İyi Film ödülünü o yıl “12 Years a Slave” kazandı. En İyi Yönetmen ödülünü ise Alfonso Cuarón “Gravity” filmi ile alırken, En İyi Erkek Oyuncu ödülü Matthew McConaughey’e “Dallas Buyers Club” filmi ile verildi. İlginçtir ki, McConaughey, “The Wolf of Wall Street” filminde de unutulmaz bir yan rol oynuyor. Yani yine de, bir şekilde filmden bir oyuncu Oscar kazanmış oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Kaldırılan hangi filmin geri gelmesini isterdiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir