1. Anasayfa
  2. Global Haberler

Elon Musk, Mark Zuckerberg’i dövmek istiyor: “Her zaman, her yerde!”

Elon Musk, yeni bir videosunda, geçmişte kafes dövüşü yapmak üzere olduğu rakibi Mark Zuckerberg hakkında konuştu. İşte detaylar...

Elon Musk, Mark Zuckerberg’i dövme isteğini yineledi !
0

Teknoloji dünyasının iki dev ismi Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında ortaya çıkan dövüş tartışması, 2023 yılının ortalarında sosyal medyayı ve küresel basını adeta kasıp kavurdu. Görünen o ki bir şaka olarak başlayan, sonra ciddiye binen ve bir süredir dinginlemiş gibi görünen bu kapışma, Elon Musk tarafından henüz unutulmamış.

Elon Musk, dövüşme isteğini yeniledi!

Bildiğiniz üzere bu ilginç olay, Elon Musk’ın Twitter’da yaptığı şaka yollu bir yorumla başladı. Musk, Meta’nın Twitter’a rakip olacak yeni bir platform (sonradan Threads olarak adlandırıldı) geliştirdiği haberlerine tepki olarak Zuckerberg’e dövüş teklif etti.

Beklenmedik bir şekilde, Zuckerberg bu teklifi ciddiye almış gibi göründü ve Instagram hikayesinde ‘Bana konum gönder’ yazarak yanıt verdi. Bu cümle, Conor McGregor otobüsünü arkadaşlarıyla basıp sandalyeler fırlattıktan sonra, Khabib Nurmagomedov’un ‘Send me location’ çıkışının bir benzeriydi. Bu karşılıklı atışma, kısa sürede viral oldu ve dünya çapında büyük bir ilgi uyandırdı.

Başlangıçta şaka gibi görünen bu durum, zamanla daha ciddi bir hal almaya başladı. Her iki CEO da konuyla ilgili açıklamalar yapmaya devam etti ve gerçekten de bir dövüş hazırlığı içinde oldukları izlenimini verdi. Ancak, 2023 yılı boyunca beklenen dövüş bir türlü gerçekleşmedi. Zaman geçtikçe konu gündemden düşmeye başladı ve ilgi azaldı.

Görünen o ki Elon Musk bu kapışmaya dair umutlarını yitirmemiş. Twitter üzerinden yayınlanan bir videoda Mark Zuckerberg’e bir göndermede bulunan Tesla CEO’su, “Mark ile her zaman ve her yerde, her kuralda dövüşürüm” dedi.

Oldukça kısa bir süre sonra Musk’a yanıt veren Zuckerberg, ‘Gerçekten bunu tekrar yapacak mıyız?’ diyerek durumu pek de ciddiye almadığını ima etti. Bakalım bu aşamada yeni bir tartışmanın ve potansiyel dövüşün fitili ateşlenmiş oldu mu.

Siz de konuyla ilgili görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir