1. Anasayfa
  2. Oyun

Büyük gün geldi: Toplamda 2400 TL değerindeki 3 oyun Amazon Prime ile ücretsiz!

Amazon Prime abonelerinin uzunca süredir beklediği gün geldi: Toplam 2400 TL değerindeki üç oyun artık ücretsiz.

Toplamda 2400 TL değerindeki 3 oyun Amazon Prime ile ücretsiz!
0

Amazon Prime abonelerinin uzunca süredir beklediği 16 Temmuz 2024 tarihi en sonunda geldi çattı: Amazon Prime, toplam değeri 2400 TL olan Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Chivalry II ve Suicide Squad: Kill the Justice League isimli üç oyun, abonelerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Amazon Prime Day ile oyuncuların yüzü güldü!

Geçtiğimiz hafta içerisinde size müjdesini verdiğimiz o gün sonunda geldi. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Chivalry II ve Suicide Squad: Kill the Justice League, 18 Temmuz 2024 tarihine kadar Amazon Prime abonelerinin kütüphaneye eklemesiini bekliyor.

Eğer siz de Amazon Prime abonesiyseniz ve oyunları Epic Games Store hesabınıza eklemek istiyorsanız, buraya tıklayaran Prime Gaming sayfasına gitmeniz gerekiyor.

Daha sonrasında, yukarıdaki görselde de görebileceğiniz ‘Talep Et’ butonuna basarak oyunu Epic Games hesabınıza ekleyebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken, Epic hesabınızın Amazon hesabınıza bağlanmış olması.

Eğer oyunu başarıyla hesabınıza ekleyebilirseniz, yukarıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. Bu aşamada artık Epic Games Store hesabınıza girerek, Kütüphane butonuna tıklamanız ve Son Satın Alınanlar filtresini seçmeniz yeterli. Eğer oyunu hesabınızda göremezseniz, Epic hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapmanız gerekebilir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bu üç AAA oyunu hesabınıza eklemeniz için son tarih 18 Temmuz 2024. Bu tarihe kadar oyunları kütüphanenize eklemezseniz, tekrardan eklemeniz mümkün olmayacak.

Sizler bu oyunlarla ilgili neler düşünüyorsunuz? Verilen yapımlar olan Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Chivalry II ve Suicide Squad: Kill the Justice League sizi tatmin etti mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında ve sosyal medya hesaplarrımız aracılığıyla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir