1. Anasayfa
  2. Sinema / Film

The Last Of Us ikinci sezonu için geri sayım başladı!

The Last of Us ikinci sezon çekimleri sızdırıldı. Görüntülerde Bella Ramsey ve Isabela Merced görülüyor. İşte detaylar.

The Last Of Us ikinci sezonu için geri sayım başladı!
0

The Last of Us dizisi için ikinci sezon çekimleri devam ediyor. HBO tarafından hazırlanan uyarlama dizi, ilk sezonuyla birlikte büyük ses getirmeyi başardı. Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in başrolü paylaştığı dizinin ikinci sezonunda neler olacak?

The Last Of Us ikinci sezonu görüntüleri sızdırıldı

İkinci sezona ait ilk set fotoğrafları internete sızdı. Sosyal medyada yer alan görüntüler; Bella Ramsey ve Isabela Merced’i Ellie ve Dina rollerinde görme fırsatı verdi. Kanada’daki setten çekilen fotoğraflarda Ramsey ve Merced; kıyamet sonrası dünyada silahlı şekilde gezerken görülüyor.

Ramsey, Ellie’nin ikonik kısa saç modelini ve oyunun ikinci bölümündeki sırt çantasını kullanmasıyla dikkat çekti. Merced ise oyundaki Dina karakterinin giydiği kostümle birebir eşleşmiyor. Fotoğrafta iki aktrisin çekimler arasında kısa mola verdikleri görülüyor.

The Last of Us’ın ilk sezonu, oyun uyarlamalarında standartları yükselten bir başarıya imza attı. HBO’nun merakla beklenen 2. sezonu ise sadece yedi bölümden oluşacak. Dizinin ortak yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Craig Mazin yaptığı bir röportajda, “Part II’nin hikaye materyali, ilk oyundan çok daha fazlaydı, bu yüzden hikayeyi sezonlara yaymak zorunda kaldık” dedi.

HBO henüz üçüncü ve dördüncü sezonlar için resmi bir onay vermemiş olsa da Mazin izleyicilerin ilgisi devam ettiği sürece dizinin devam edeceğinden emin. İlk sezonun izlenme rekorları kırdığı düşünülürse, The Last of Us’ın ekranlarda kalmaya devam etmesi muhtemel.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir