1. Anasayfa
  2. Mobil

Samsung Galaxy Z Fold6 özellikleri nasıl olacak?

Samsung Galaxy Z Fold6 modelinin teknik özellikleri yakın zamanda X üzerinden sızdırıldı. Peki bizleri neler bekliyor? Gelin beraber bakalım.

Samsung Galaxy Z Fold6 özellikleri nasıl olacak?
0

Samsung’un heyecanla beklediğimiz Galaxy Unpacked etkinliği öncesinde, yine bazı kaynaklardan sızıntı haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sızıntılarla birlikte muhtemelen, Samsung Galaxy Z Fold6 Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 SoC’si tarafından desteklenebilir. Galaxy Z Fold5’in yerine gelecek Samsung Galaxy Z Fold6, 10 Temmuz’da Paris’teki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Ama baştan uyaralım, bir çok bilgi sadece sızıntı olduğu için, doğru bilgileri tanıtımdan sonra net bir şekilde öğrenebileceğiz. İşte detaylar…

Samsung Galaxy Z Fold6 özellikleri nasıl olacak?

Tipster Abhishek Yadav tarafından X platformunda paylaşılan gönderide modelin 2.160 x 1.856 piksel çözünürlükte 7.6 inç Dinamik AMOLED 2X iç ekrana ve 6.3 inç Dinamik AMOLED 2X dış ekrana sahip olması bekleniyor. Her iki ekran da 120Hz yenileme hızıyla geliyor. Kapak ekranı ise Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasına sahip olabilir.

Optik için Galaxy Z Fold6, ultra geniş lens ile eşleştirilmiş 12 megapiksel sensör ve 3x’e kadar optik yakınlaştırmalı 10 megapiksel telefoto özelliğiyle beraber 50 megapiksel optik görüntü sabitleme (OIS) destekli birincil arka sensöre sahip olabilir. Kapak ekranı ise 10 megapiksel ön kamera sensörü ile gelebilir. Telefonda iç ekranın ise 4 megapiksel ekran altı sensörü olacağı tahmin ediliyor.

Samsung’un Galaxy Z Fold6’ya 4.400 mAh pil ile gelmesi bekleniyor. Telefonun ayrıca S-Pen desteği ve USB 3.2 Gen 1 Type C bağlantı noktası bulunacak. Bağlantı seçenekleri muhtemelen Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 ve NFC’yi içerecek. Telefonun ayrıca IP48 dayanıklılık derecesine sahip olması bekleniyor.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir