1. Anasayfa
  2. Konsol Oyunları

PlayStation 5’in en popüleri hiç beklenmedik bir oyun oldu!

PlayStation 5 ve PlayStation 4 için en çok satan oyunlar belli oldu. Kullanıcılar yıllar sonra bile GTA 5'e hücüm ediyor.

PlayStation 5’in en popüleri hiç beklenmedik bir oyun oldu!
0

Sony, Haziran ayı için PlayStation Store’dan en çok indirilen oyunları yayınladı. Verilere göre, son yıllardır en çok konuşulan oyunu Grand Theft Auto V, PlayStation 5 ve PlayStation 4’te en çok satan oyunlar listesini altüst etmeyi başardı.

PlayStation 5 en çok satan oyunlar

ABD, Kanada ve Avrupa’daki kullanıcıları elen PlayStation 5 listelerinde, GTA 5 birinci sırada yer aldı. Geçtiğimiz yılın oyunu seçilen Elden Ring ise ikinci numarada boy gösterdi. NBA 2K24 ve Sea of Thieves ise sırasıyla Kuzey Amerika ve Avrupa’da ilk üç sırayı tamamlayan yapımlar oldu.

İlginç şekilde Minecraft, PlayStation 4 kullanıcılarının favorisi olmaya devam ederek dünya çapında PS4 listelerinde en üst sırada yer aldı. Red Dead Redemption 2 ise ikinci en çok satan oyun olarak ön plana çıkmayı başardı. Firewatch ve Sea of Thieves ise Kuzey Amerika ve Avrupa’da ilk üç sırayı doldurdu.

arfare IIIThe Witcher 3: Wild Hunt
6MLB The Show 24EA SPORTS FC 24
7V RisingV Rising
8Tom Clancy’s Rainbow Six SiegeIt Takes Two
9Madden NFL 24F1 24
10HELLDIVERS 2Hogwarts Legacy

Oynaması ücretsiz yapımlar kategorisinde ise Multiversus her iki bölgede de en popüler oyun oldu. Roblox ve Fortnite sırasıyla listeleri tamamladı.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir