1. Anasayfa
  2. Global Haberler

Donald Trump’a suikast düzenlendi! İşte detaylar

Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Donald Trump miting esnasındayken suikast düzenlendi! İşte detaylar...

Donald Trump’a suikast düzenlendi! İşte detaylar
0

Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Donald Trump’a geçtiğimiz dakikalarda suikast düzenlendiği bilgisi gündeme oturdu. Miting yaptığı esnada silahlı saldırıya uğrayan Trump’ın durumu nasıl? Suikasti kim üstlendi? İşte Donald Trump suikast iddiası ve detaylar…

Donald Trump’a suikast düzenlendi! Durumu nasıl?

Amerika Birleşik Devletleri’nin siyasi gündemi bugünlerde oldukça yoğun. Zira başkanlık seçimleri yaklaşıyor ve adaylar kendilerini göstermek adına yeni mitingler düzenliyor, gündemde büyük etkiler yaratacak açıklamalar yapıyor.

Geçtiğimiz dakikalarda Pensilvanya Eyaleti’nde miting yapan Donald Trump suikaste uğradı. Kürsüde konuşma yapan Trump’a 2 el ateş edildi. Gelen ilk bilgilere göre kurşunlardan biri kulağına diğeri ise yanağına isabet etti. Silah sesinin duyulmasıyla birlikte kendini kürsünün altına atan Trump’ın korumaları kelimenin tam anlamıyla etten duvar ördü.

Saldırı düzenleyen kişinin güvenlik güçleri tarafından yakalanmasıyla birlikte korumalar Trump’ı bölgeyi terk etmesi için makam aracına götürdü. Trump’ın etrafı silahlı korumalar ile sarıldı. Bu esnada Trump destekçilerine yumruğunu havaya kaldırarak iyi olduğunu bildirdi. Devamında ise makam aracına bindirildi ve bölgeden uzaklaştırıldı.

Konuyla ilgili soruşturma ABD tarafından ivedilikle başlatıldı. Alanda Trump dahil olmak üzere kimse zarar görmedi. Atılan 2 kurşun Donald Trump’ın kulak ve yanağında hafif sıyrıklar oluşturdu. Saldırının failleri ise yaka paça gözaltına alındı.

Peki siz Donald Trump ve suikast haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olabilir video bildirimlerini açabilirsiniz. Ayrıca ShiftDelete.Net sosyal medya hesaplarını da takip edebilirsiniz.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir