1. Anasayfa
  2. İos

Apple Siri için büyük güncelleme kapıda: İşte detaylar!

Apple'ın ünlü asistanı Apple Siri için yapay zeka destekli büyük bir güncelleme geliyor. İşte Apple cephesinden gelen son bilgiler...

Apple Siri için büyük güncelleme kapıda: İşte detaylar!
0

Apple, alanındaki öncü denebilecek sesli ve yazılı asistanlardan biri olan Apple Siri için yepyeni özellikler üzerinde çalışıyor: Apple’a yakın kaynaklardan gelen yeni bilgilere göre ünlü şirket, yayınlanacak güncelleme ile birlikte kullanıcıları mutlu edecek.

Apple Siri, güncelleme ile çok daha zeki olacak

Geçtiğimiz ay, Apple kendi yapay zeka modeli Apple Intelligence ile Siri ve iOS‘a yepyeni özellikler getireceğini açıklamıştı. Son gelen bilgilere göre, bu özelliklerin bazıları 2024’ün sonlarına doğru iOS 18 ile iPhone kullanıcılarına sunulacak.

Apple Siri cephesinden gelen bilgilere göre, yapay zeka destekli büyük güncellemenin 2025’in ilk çeyreğine sarkması söz konusu olabilir. Apple’a yakın kaynaklardan biri olarak bilinen Mark Gurman, bazı yeni nesil Siri özelliklerinin, gelecek yılın ocak ayında beta testlerine gireceğini ve 2025’in ilk çeyreği sonlanmadan iOS 18.4’e entegre edileceğini belirtti.

Yeni dönemde sunulacak olan özellikler de merakla bekleniyor. İlk olarak, Siri’nin Apple’ın uygulamaları içindeki eylemleri hassas bir şekilde kontrol etme yeteneği geliştirilecek. Bu sayede, Siri’den bir fotoğrafı sizin için düzenlemesini, arkadaşınıza göndermesini isteyebileceksiniz. Bunun yanı sıra yeni nesil Siri, ekranda yaptığınız işlemleri çok daha iyi analiz edebilerek sizlere çeşitli tavsiyelerde bulunabilecek.

Apple’ın sesli ve yazılı asistanını geliştirmesi uzun süredir bekleniyordu. Özellikle ChatGPT ve Gemini gibi yapay zeka modellerinin her gün farklı yeteneklere kavuştuğu düşünülürse, Apple’ın yapay zeka modeli Apple Intelligence lansmanı ile birlikte, Siri’ye yönelik büyük özellikleri de duyurması kapıda…

Peki sizler Siri hakkında neler düşünüyorsunuz? Siri’ye eklenmesin istediğiniz farklı özellikler mevcut mu? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir