Mark Cuban, Twitter satın alımıyla ilgileniyor !
  1. Anasayfa
  2. Sosyal Medya Platforumları

Elon Musk, X (Twitter) için yeni bir alıcı bulmuş olabilir!

Ünlü girişimci Mark Cuban, Twitter satın alımıyla ilgilendiğini ancak finansal olarak mümkün olmadığını söyledi.

0

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra baştan aşağı değişen X (veya Twitter), farklı milyarderlerin de listesinde gibi görünüyor. ABD’de büyük yatırımlara sahip olan milyarder girişimci Mark Cuban, X’i satın almayla ilgilendiğini söyledi.

Ünlü girişimci Twitter’ı satın alıyor mu?

Milyarder girişimci Mark Cuban; bir zamanlar Twitter’ı satın almak ve sosyal medyayı dönüştürmek istediğini dile getirdi. Twitter ile birlikte Fox News için planlar yaptığını belirten Cuban, iki platformu satın almanın finansal olarak mümkün olmadığını kabul etti.

Verdiği son röportajda Cuban; Twitter’ın değişen politikasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Yeterli maddi kaynağa sahip olsaydı, sosyal medya platformunu satın alıp içerikleri daha özgür bir çizgiye çekeceğini söyledi.

Cuban ayrıca benzer düşünceleri Fox News için de paylaştı. Bu platformu dönüştürmenin 15-20 milyar dolara mal olacağını tahmin etti. Forbes’a göre 5.7 milyar dolarlık servetiyle bu rakamı karşılamasının imkansız olduğunun altını çizdi.

Öte yandan Elon Musk’ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter’ın satılık olmadığını belirtti. Musk’ın platformu satmayı düşünmediğinin farkında olduğunu dile getirdi.

Cuban ve Musk’ın daha önce Twitter’ın içerik denetimi ve algoritmaları gibi konularda fikir ayrılıkları yaşadığını biliyoruz. Cuban; Twitter ve Fox News gibi platformların güçlü kitlelere hitap ettiğini ve bunun dikkate alınması gerektiğini düşünüyor.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir