1. Anasayfa
  2. Oyun

Need for Speed Underground efsane grafiklerle geri döndü!

Need for Speed Underground için geliştirilen ray-tracing modu büyük ses getirdi. 20 yıllık oyun efsane görünüyor.

Need for Speed Underground efsane grafiklerle geri döndü!
0

Need for Speed serisinin ikonik yapımlarından biri olan Underground, ray-tracing desteğiyle günümüz standartlarını yakaladı. Need for Speed Underground RTX Remix modu, 0.1 sürümüyle birlikte yeni bir döneme girmiş oldu. Peki 20 yıllık oyun nasıl görünüyor?

Need for Speed Underground için RTX Remix modu

Underground için geliştirilen RTX Remix modu aslında bir süredir test aşamasındaydı. Yeni sürüm ise grafikleri iyileştirmeyi, hataları gidermeyi ve performansı artırmayı amaçlıyor. Sürüm notlarına göre 0.1 paketiyle çeşitli hata düzeltmeleri ve optimizasyonlar sunuldu.

Küresel aydınlatma ve ek aydınlatma gibi ray-tracing efektlerinde iyileştirmelere gidildi. Oyun atmosferinde ise 2500’ün üzerinde ekstra ışık uygulandı. Aydınlatma, duman ve ışık efektleri gibi atmosferik unsurlar da oyunun daha gerçekçi görünmesini sağlıyor.

Mod varsayılan olarak 4K çözünürlükte çalışıyor ancak ayarlardan çözünürlüğü değiştirmek mümkün. 0.1 paketiyle birlikte araba yansımaları da daha iyi performans için devre dışı bırakılabiliyor. Tabii oynanışın eski olabileceğini unutmamak lazım.

Halen aktif geliştirme aşamasında olan büyük güncelleme, klasik yarış oyununu ray-tracing teknolojisiyle birleştirmeyi hedefliyor. Henüz üzerinde çalışılıyor olsa da NFS Underground’u günümüz şartlarına uygun hale getiriyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yenilenmiş versiyonu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir