Fan yapımı Half-Life oyunu Project Borealis geri geliyor!
  1. Anasayfa
  2. Oyun

Half-Life efsanesi geri dönüyor! Yeni oyun ortaya çıktı

Fan yapımı Half-Life oyunu Project Borealis için fragman yayınlandı. Half-Life 2: Episode 3'ü canlandıracak.

0

Half-Life hayranları yıllardır Valve’dan yeni bir oyun bekliyor. Ancak şirketten henüz resmi bir adım gelmedi. Bu kapsamda bazı hayranlar ise kendi projelerini yapmaya karar verdi. Buna göre Half-Life 2: Episode 3’ün oynanabilir bir versiyonu için yeni fragman yayınlandı.

Project Borealis fragmanı yayınlandı

Project Borealis isimli oyundan gelen yeni fragman, oyuncuları Half-Life 2’nin ikonik kasabası Ravenholm’a götürüyor. Ancak bu sefer Ravenholm karlar altında ve kutup yengeçlerinin istilası altında kalmış durumda. Fragmanda, Alyx Vance’in Ravenholm’a gitmeyeceğine dair replik bile yeniden kullanılıyor.

Project Borealis’in geliştirici ekibi, Half-Life 2’nin atmosferini ve oynanışını Unreal Engine 5 ile yeniden oluşturmak istediklerini söyledi. Tabii ilk oyun Valve’ın Source motorunu kullanıyor olsa da, Project Borealis ile fizik, savaş ve diğer sistemlerin taklit edileceğini söylemek mümkün.

Geliştirici, Half-Life hissini korurken yeni ortamları yaratmanın zor olduğunu dile getirdi. Ancak sosyal medyadaki yorumlara göre Ravenholm demosu beğenildi. Buna göre ekibin doğru yolda olduğu düşünülüyor.

Tamamen gönüllülerden oluşan ekip, topluluk odaklı proje için tarih vermedi. Ancak fragman, Gordon Freeman’ın macerasının devam edeceğine dair umut verici bir işaret. Tabii resmi bir oyun olmadığının altını çizmek gerekiyor.

Peki sizce Half-Life 3 gerçekten geliyor mu? Oyun dünyasında nasıl bir etki yaratabilir? Bu yeni sızıntılar sizi de heyecanlandırdı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir