1. Anasayfa
  2. Bilgisayar Oyunları

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek

Google Play PC, yeni güncellemede kullanıcılarına aynı anda iki oyun oynama özelliği sunuyor. İşte detaylar!

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek
0

Google, bugün Google Play platformunu geliştirmek için bir dizi yeni oyun güncellemesi duyurdu. Bu güncellemeler arasında, Google Play PC ‘de aynı anda iki oyun çalıştırma özelliği de bulunuyor. Böylelikle oyuncuların, bir oyunu oynarken diğerinde kaynak toplaması gibi birçok kolaylık sağlanıyor.

Google Play PC ile aynı anda iki oyun keyfi

Google Play Games’in yeni özelliği, kullanıcıların aynı anda iki oyunu çalıştırmasını sağlıyor. Ancak bu özellik, her iki oyunun aktif olarak oynanmasını amaçlamıyor. Bir oyunu oynarken, ikinci oyunda “kaynakları takip etmek” için kullanılıyor. Bu, ikinci oyunun genellikle oyuncunun kaynak topladığı bir idle oyun olacağı anlamına geliyor. Şu anda Google Play for PC, yüzlerce oyunu destekliyor ve bunların birçoğu zamanlayıcılarla çalışan idle oyunlardan oluşuyor. Bu nedenle, Android oyuncuları bu özelliği oldukça kullanışlı bulabilir.

Google, ayrıca Play Pass’e yeni oyunlar eklediğini duyurdu. Asphalt Legends Unite bugünden itibaren mevcut ve Call of Duty: Mobile ve Candy Crush Saga ise 1 Ağustos’ta platforma eklenecek. Kingdom Rush 5: Alliance ise yılın ilerleyen zamanlarında Play Pass’e katılacak.

Oyunların yanı sıra, Google Play Points programına da yeni ödüller ve deneyimler ekleniyor. Bu kapsamda, Silver+ üyeleri için San Diego Comic-Con’da VIP erişim sağlanacak. Bu etkinlikte, Marvel Games ve Kabam iş birliğiyle oluşturulan “Wheel of Champions” adlı özel bir etkinlik düzenlenecek ve katılımcılar özel ödüller kazanma şansı elde edecek.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir