1. Anasayfa
  2. Oyun

Fallout: London için kritik gelişme! Sonunda geliyor

Fallout: London için yeşil ışık yakıldı. Uzun yıllardır devam eden geliştirme sürecinin sonunda oyunun GOG'da yayınlanacağı belirtildi.

Fallout: London için kritik gelişme! Sonunda geliyor
0

Fallout serisi Amazon tarafından hazırlanan dizi uyarlamasıyla büyük ses getirdi. Hatta yıllar önce çıkış yapmış Fallout 4 ve Fallout 76 bile satış rekorları kırdı. Bunun üzerine Fallout 4 modu olarak geliştirilen Fallout: London ise merak uyandırmaya devam ediyor. Modun geliştiricileri önemli açıklamalarda bulundu.

Fallout: London için yeşil ışık yakıldı

Fallout: London modunun geliştiricileri, projenin piyasaya sürülmeye hazır olduğunu açıkladı. Neredeyse yeni bir oyun kadar geniş kapsamlı olacak mod, Londra’nın ikonik bölgelerinde yeni bir kıyamet sonrası macera sunmayı amaçlıyor.

Mod için çalışmalar aslında birkaç yıl önce başladı. İlk demo sürümü 2020’de yayınlandı ve Londra deneyimi oyuncular arasında büyük merak uyandırdı. Tabii modun, Fallout 4’ten ayrı olarak çalışacağını belirtelim. Yani oynamak için Fallout 4’ü kurmanıza gerek kalmayacak.

Modun geliştirme ekibi FOLON, London dağıtımı için GOG ile anlaştıklarını ifade etti. Hatta ekipten gelen açıklamaya göre modu yayınlamadan önce GOG’dan gelecek son yeşil ışığı bekliyorlar.

Fallout: London, kabaca Fallout 4’ün Commonwealth bölgesinin boyutlarına denk gelen geniş bir açık dünya haritasına sahip olacak. Oyuncular; Londra’nın popüler bölgelerini keşfederek yeni görevleri, karakterleri ve tehditler ile karşı karşıya kalacak.

Baldur’s Gate 3’te popüler karakter Astarion’u seslendiren Neil Newbon gibi isimler de moda destek veriyor. Ayrıca mod sürümü olduğu için sadece PC’de sunulacağını, yani konsolda oynanamayacağını hatırlatalım.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir