Crazy Taxi efsanesi geri dönüyor! İşte oynanış görüntüleri
  1. Anasayfa
  2. Oyun

Crazy Taxi efsanesi geri dönüyor! İşte oynanış görüntüleri

Crazy Taxi reboot için ilk görüntüler ortaya çıktı. Oyunun çok oyunculu modu, bir hayli aksiyonlu olacak gibi duruyor.

0

Crazy Taxi’nin çok oyunculu versiyonundan ilk görüntüler internete sızdı. Sosyal medyada paylaşılan kısa video, oyunun erken geliştirme aşamasını gözler önüne serdi. Buna göre Crazy Taxi’nin çok oyunculu versiyou bir hayli aksiyonlu olacak gibi duruyor.

Crazy Taxi reboot oynanışı sızdı

Crazy Taxi 15 yılı aşkın süre sonra ilk büyük oyununa kavuşuyor. Geçtiğimiz aylarda Sega tarafından duyurulan Crazy Taxi reboot projesinden ilk görüntüler geldi. Buna göre oyunun PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC ve Nintendo Switch’e çıkacağı görüldü.

https://blog.teknokesif.com.tr/storage/2024/09/image-24-1024×576.png

Unreal Engine 5 ile geliştirileceği belirtilen oyun, açık dünya ve hikayeli bir oynanışa yer verecek. Açık dünyaya ek olarak, seride ilk kez çok oyunculu öğeler bulunacak. Sega, yüksek hızlı sürüş dinamiklerini çok oyunculu mekanikler ile birleştireceğini ifade etti. Bu kapsamda çevrim içi ve MMO özelliklerini deneyeceğini söyledi.

Sızıntı ayrıca 2027’nin çıkış tarihi olarak hedeflendiğini gösterdi. Sega, oyunun üstten bakma kamerasını kullanmayacak ve açık dünya tasarımını benimseyecek. Geliştirici ekip, fotogerçekçi görseller ve canlı renklerle enerjik bir Kaliforniya haritası sunacağını söyledi.

Sızıntı, Sega’nın iddialı hedeflerinde önemli ilerlemeler kaydettiğini gösteriyor. Tabii oyun henüz erken geliştirme aşamasında olsa da, birkaç yıl içerisinde çok daha fazla yol kat edecektir diye düşünüyoruz.

Sega’nın Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe ve Streets of Rage gibi diğer klasik oyunlarını da yeni nesil platformlara getireceğini hatırlatalım.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir