Black Myth: Wukong için beklenen o haber sonunda geldi!
  1. Anasayfa
  2. Oyun

Black Myth: Wukong için beklenen o haber sonunda geldi!

Tüm dünyada hem satış hem anlık oyuncu rekorunu alt üst eden Black Myth: Wukong için beklenen haber sonunda ulaştı.

0

20 Ağustos 2024’te piyasaya sürülen Black Myth: Wukong, daha ikinci haftasını doldurmadan 18 milyon kopya satarak erişilmesi güç bir rekora imza atmıştı. Game Science tarafından geliştirilen bu aksiyon rol yapma oyunu, kısa sürede satış rekorları kırarak son dönemde piyasaya sürülen pek çok popüler oyun ve bilinen stüdyoyu geride bıraktı. Ancak dahası da yolda…

Black Myth: Wukong için ek paket geliyor!

Bloomberg’ün paylaştığı bilgilere göre, oyun sadece iki hafta içerisinde 18 milyon kopya sattı ve hızla en çok satan oyunlar arasına girdi. Ayrıca Game Science’ın en büyük dış hissedarı olan Hero Games’ten Daniel Wu, oyuna bir genişleme paketi geleceğini resmen doğruladı.

Wu, genişleme paketinin çok yakında duyurulacağını belirterek, bu sayede oyunun toplamda 30 milyon satış rakamına ulaşmasının çok zor olmayacağını dile getirdi.

Şu an sadece PC ve PlayStation 5 platformlarında oynanabilen Black Myth: Wukong’un satışlarının, genişleme paketiyle birlikte daha da artması bekleniyor. Özellikle Xbox Series X ve Xbox Series S sürümleri de piyasaya sürülürse, satış rakamlarının daha da yükselmesi muhtemel. Ancak, oyunun Xbox versiyonunun çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor.

Geçen ay teknik sorunlar nedeniyle oyunun Xbox sürümünün belirsiz bir süre ertelendiği duyurulmuştu. Öte yandan Microsoft tarafından yapılan son açıklamalar, bu gecikmenin PlayStation 5’e özel bir anlaşmadan kaynaklanabileceği yönünde.

Black Myth: Wukong, şu anda dünya genelinde PC ve PlayStation 5 platformlarında oynanabilir durumda. Siz de oyunla ilgili ve gelecek ek paketle ilgili görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir