1. Anasayfa
  2. Global Haberler

Amazon’dan Temu’ya yanıt! Ne alırsan 1 dolar

Amazon, Temu rakibi oluyor, Çin'den ucuz ürünler satabilmek için yeni bir ucuzcu mağaza açıyor. İşte yeni mağazanın detayları...

Amazon’dan Temu’ya yanıt! Ne alırsan 1 dolar
0

Amazon, Shein ve Temu gibi Çin’in ucuzcu devlerine rakip olacak bir adım atmaya hazırlanıyor. Amazon, Çin’den gelen ucuz ürünleri kolayca satabilmek için Temu benzeri online bir mağaza açmayı planlıyor. Yeni mağaza, özellikle uygun fiyatlı alışveriş yapmayı sevenler için güzel bir gelişme. İşte detaylar…

Amazon, Temu tarzı Çin ürünleri satan online mağaza açıyor

Temu ve Shein gibi ucuz Çin ürünleri satan online mağazalar son zamanlarda Türkiye’de de oldukça popüler hale geldi. Çünkü, bu Çinli mağazalar aradan aracıları çıkartarak sizlere çok daha ucuz ürünler satabiliyor. Bu da müşterilere çok daha cazip fırsatlar sunuyor. Amazon bu fırsat kapısını gören en büyük şirket olarak yerini şimdiden ayırmaya başladı.

Amazon, yeni mağazasında 20 doların altında birçok ürün sunacak. Peki neler mi olacak? Spor aletleri, telefon kılıfları, masaj aletleri ve daha neler neler. Amazon’un bu hamlesi, Shein ve Temu gibi Çin merkezli rakiplerine doğrudan bir yanıt niteliğinde. Artık, Amazon kullanıcıları da uygun fiyatlı ürünlere kolayca ulaşabilecek.

Bu yeni mağaza ile Amazon, ürünleri doğrudan Çin’deki satıcılardan ABD’ye göndermeyi planlıyor. Ürünlerin teslim süresi 9 ila 11 gün arasında olacak. Yani, artık Çin’den gelen ürünler için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız. Amazon, bu süreçte kullanıcılarına daha hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi olacağının sözünü veriyor.

Amazon, bu yeni mağaza ile Çinli satıcılara da büyük bir kolaylık sağlayacak. Satıcılar, ürünlerini küçük partiler halinde test edebilecek ve talebe göre üretim yapabilecekler. Bu esnek yapı, satıcıların daha hızlı ve etkin bir şekilde piyasaya ürün sunmalarını sağlayacak. Ayrıca, Amazon’un sözcüsü Maria Boschetti, “Müşterilerimize daha fazla seçenek, daha düşük fiyatlar ve daha fazla rahatlık sunmak için sürekli yeni yollar arıyoruz,” diyerek bu girişimin amacını özetledi.

2023 yılında, Amazon’da satış yapan Çinli satıcıların sayısı yüzde 20 artmış durumda. Bu satıcıların 10 milyon dolardan fazla satış yapanları ise yüzde 30 artış göstermiş. Bu veriler, Çinli satıcıların Amazon üzerindeki etkisinin giderek arttığını ve bu yeni mağaza ile daha da güçleneceğini gösteriyor.

Yeni mağazanın ne zaman açılacağı henüz netleşmedi. Ancak, Amazon’un planlarına göre bu mağaza sonbaharda faaliyete geçecek. Bu da demek oluyor ki, uygun fiyatlı ürünler çok yakında parmaklarımızın ucunda olacak.

Siz bu yeni mağaza hakkında ne düşünüyorsunuz? Amazon ucuz Çin mağazaları ile baş edebilir mi? Her ne olursa olsun bu rekabetin müşterilere yarayacağı kesin. Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir