Xbox Game Pass, Ağustos ayında mükemmel bir oyun geliyor !
  1. Anasayfa
  2. Oyun

Xbox Game Pass, Ağustos ayında mükemmel bir oyuna kavuşuyor!

Call of Duty Modern Warfare 3 hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken Xbox Game Pass, önümüzdeki ay oldukça özel bir oyunu bünyesine katıyor.

0

Xbox ve PC Game Pass cephesi, son yılların en hareketli dönemini yaşamaya devam ediyor. Birbiri ardına gelen zamlar, ilk günden gelip gelmeyeceği tartışılan oyunlar ve farklı abonelik modelleri derken Call of Duty Modern Warfare 3’ün gelişiyle biraz durulan Game Pass, Ağustos ayında oldukça mükemmel bir oyunla karşımıza çıkabilir.

Xbox Game Pass, Mafia Definitive Edition ile güçlenecek

2K ve Hangar 13 tarafından geliştirilen ve sadece son yılların değil, tüm zamanların en iyi yeniden yapımlarından biri olarak bilinen Mafia Definitive Edition, Xbox Game Pass yolunda…

Game Pass konusunda sektörün en iyi duyumcularından biri olarrak bilinen Nate Drake cephesinden gelen bilgilere göre, Mafia: Definitive Edition, Ağustos ayındaki ya ilk ya da ikinci parti oyunlarıyla birlikte oyuncuların karşısına çıkacak.

Bununla birlikte bu güzel haberin devamı gelecek mi o da ayrı bir merak konusu: Bildiğiniz üzere Mafia serisi Mafia 2: Definitive Edition ve Mafia 3 olmak üzere üç oyunluk bir paket halinde sunuluyor. Özellikle son dönemde Epic Games Store üzerinde birçok kez indirimli olarak satılan üçleme, şu an itibarı ile Mafia Trilogy adıyla 123 TL’den satılıyor.

Nate Drake, oyunun ilk parti yapımlar arasında mı olacağı, üçlemenin tamamen oyunculara sunulup sunulmayacağı bilgileri oyuncularla paylaşmadı. Ancak son dönemlerin en iyi yeniden yapımlarından biri olduğu için Mafia: Definitive Edition’un oyunculara sunulması şimdiden heyecan yaratmış durumda.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir