Üç kez katlanabilir Huawei Mate XT detayları belli oldu!
  1. Anasayfa
  2. Mobil

Üç kez katlanabilir Huawei Mate XT detayları belli oldu!

Üç kez katlanabilir Huawei Mate XT modelinin tanıtımına günler kala yeni detayları sızdırıldı. 16 GB RAM + 1 TB depolama sunacak.

0

Huawei, yeni Mate XT üç kez katlanabilir telefon modelinin tanıtımı için gün sayarken, telefonun teknik detayları ortaya çıkmaya başladı. 9 Eylül’de ön siparişe açılacak olan Mate XT, 20 Eylül 2024 tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Kullanıcılar için kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği mevcut ve cihaz, 16 GB RAM + 1 TB ve 16 GB RAM + 512 GB depolama seçenekleriyle piyasaya sürülecek. İşte ortaya çıkan tüm detayları…

Üç kez katlanabilir Huawei Mate XT 16 GB RAM + 1 TB depolama ile geliyor

Mate XT’nin dış tasarımında kullanılan deri arka kapak, telefonun görünümüne farklı bir dokunuş katıyor. Deri tasarım tercihi, estetik açıdan farklı bir deneyim sunarken, bazı kullanıcılar için deri kapak ekstradan bir tercih sebebi bile olabilir.

Cihazın arka kamera sistemi, 50 MP ana kamera13 MP ultra geniş açılı kamera ve periskop telefoto lens ile donatılmış. Bu kameralar, farklı çekim senaryolarında kullanıcıya esneklik sunarken, özellikle telefoto lens sayesinde uzaktaki nesneleri daha net yakalayabiliyorsunuz. Önde ise 8 MP selfie kamerası mevcut.

Cihazın performansıyla ilgili henüz detaylı kullanıcı deneyimleri paylaşılmamış olsa da, Huawei Mate XT’nin 16 GB RAM ve 1 TB depolama seçenekleri sunması ortaya çıkan sızıntılar arasında. Bunun yanı sıra, Huawei’nin aynı gün tanıtmayı planladığı BE7 ve BE7Pro router modelleri de 6500 Mbps hızında internet bağlantısı sunacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? Huawei Mate XT sizin beklentilerinizi karşılar mı? Üç kez katlanabilir telefon kullanmak ister miydiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 2
    harika_
    Harika
  • 1
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir