1. Anasayfa
  2. Oyun

Steam, 490 TL değerindeki oyunu ücretsiz dağıtıyor!

Zaman zaman verdiği ücretsiz oyunlarla oyuncuları mutlu eden Steam, şimdi de 490 TL değerindeki oyunu ücretsiz veriyor.

Steam, 490 TL değerindeki oyunu ücretsiz dağıtıyor!
Vilnius, Lithuania - 2022 July 6: Steam app on PC screen. Steam is a video game digital distribution service and storefront by Valve
0

Steam‘de 15 dolar etiketiyle piyasaya sürülen çok oyunculu bulmaca platform oyunu Islands of Insight, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer bu süre dahilinde oyunu kütüphanenize eklerseniz, sonsuza kadar sizin oluyor. Yalnız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Oyun, 27 Haziran 2024 – 20.00’da yeniden ücretli olacak.

Steam, oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor

Zaman zaman sunduğu ücretsiz oyunlarla kullanıcılarını mutlu eden Steam, şimdi de yeni bir ücretsiz oyunla karşımızda. Gizemli bir adada geçen keşif ve bulmaca çözme odaklı macera oyunu Islands of Insight, oldukça kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. 27 Haziran 2024 – 20.00’a kadar ücretsiz sunulacak olan yapım, daha sonra yeniden 15 dolar etiketiyle satılacak.

Eğer oyunu buraya tıklayarak şimdi Steam hesabınıza eklerseniz, sonsuza dek hesabınızda kalıyor ve hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Islands of Insight, açık dünya yapısıyla dikkat çeken bir yapım.

Islands of Insight’ta oyuncular, farklı adalarda özgürce dolaşabiliyor, gizli yollar keşfedebiliyor ve çeşitli karakterlerle etkileşime geçebiliyor. Her ada, kendine özgü bir atmosfere ve çözülmeyi bekleyen onlarca farklı bulmacaya sahip. Adını Dead by Daylight ile de duyduğumuz Behaviour Interactive Inc. tarafından yayımlanan yapım, unutulmuş medeniyetlerin yer aldığı bir dünyada, çözülmeyi bekleyen sırlar barındırıyor.

Sizler sunulan bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir