1. Anasayfa
  2. Sosyal Medya Platforumları

Uygun fiyatlı Spotify planı ABD’de kullanıma sunuldu!

Spotify Premium paket için ödediği ücretten memnun olmayan kullanıcılar için uygun fiyatlı Temel planı tanıtıyor.

Uygun fiyatlı Spotify planı ABD’de kullanıma sunuldu!
0

Tüm dünyada en çok kullanılan müzik ve podcast platformlarından birisi olan Spotify, geçtiğimiz günlerde şirketin merkezi Amerika’da, Premium paketine bir yıl içerisinde ikinci defa zam yaptı. Şirket, ikinci fiyat artışından birkaç hafta sonra şimdilik sadece Amerika’da mevcut olacak olan daha uygun uygun fiyatlı olan Temel planı kullanıcılara sunuyor.

Premium’u pahalı bulanlara özel: Temel plan

fYeni tanıtılan uygun fiyatlı temel plan şu anda kullanıcılar tarafından 10.99 dolar fiyatından kullanılıyor. Temel planın Premium plan ile tek farkı sesli kitap dinlemelerine sınır gelecek olması. Premium planda sesli kitapları sınırsız dinlerken Temel planda ayda sadece 15 adet sesli kitap dinleyebileceksiniz. Yani bu plan çok fazla sesli kitap dinlemeyen kullanıcılar için bir düşürme olarak sunuluyor. Öte yandan müzik ve podcast servislerine hiçbir kısıtlama gelmiyor.

Kullanıcıları şaşırtan olay ise bu planın sadece uygun kullanıcılar için geçerli olması. Temel planı kullanabilmek için öncelikle bir Premium abonesi olunması lazım. Bu plan Spotfiy’ın abonelik sayfasında mevcut olmadığı için direkt Temel planı kullanamıyorsunuz. Bir şirket temsilcisi, zaten mevcut bir aboneyseniz ve masaüstü veya android telefonunuzda oturum açtıysanız seçenekleri görebileceğinizi söylüyor.

iPhone ve iPad sahipleri direkt uygulamadan bu plana geçiş yapamayacaklar. geçiş yapabilmek için mobil tarayıcıdan ya da bir bilgisayardan Spotify hesaplarına giriş yapmaları gerekiyor. Bunun sebebi ise Spotify uygulamasının App Store politikaları ile ters düşmesi oluyor.

Peki bu yeni plan hakkında düşünceleriniz nedir? Sizce kısa zamanda bizim ülkemize gelir mi? Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazmayı unutmayın.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir