1. Anasayfa
  2. Konsol Oyunları

Sony’den PlayStation 5 için yeni güncelleme!

Yeni PlayStation 5 güncellemesi, paylaşılabilir linklerle çevrimiçi oyunlara katılmayı çok daha kolay hale getiriyor.

Sony’den PlayStation 5 için yeni güncelleme!
0

Sony tarafından, PlayStation 5 için en son sistem yazılımı güncellemesi yayınlandı. Güncelleme, oyunculara çevrimiçi çok oyunculu oturumlarına hızlıca katılmaları için paylaşılabilir linkler ve çok daha fazlasını sunacak.

PlayStation 5 güncellemesi ile birçok yeni kolaylık geliyor

PlayStation 5’in en son güncellemesi, versiyon 24.05-09.60.00, Sony’nin Mayıs ayında duyurduğu paylaşılabilir multiplayer linkleri özelliğini nihayet kullanıma sunuyor. Artık oyuncular, oyun oturumu eylem kartını açıp “Bağlantı Paylaş” seçeneğini seçerek diğer oyuncuları oyunlarına davet edebilecekler. Bu daveti paylaşmak için mobil cihazınızla QR kodunu taramanız yeterli olacak. Bu özellik sadece herkesin katılabileceği açık oturumlar için geçerli.

Güncelleme ayrıca, sesli komutlarla “Oyun Yardımı” eylem kartlarını açma yeteneğini de getiriyor. Kullanıcılar sadece “Oyun Yardımını Göster” diyerek bu özelliği aktif hale getirebilecekler. Bu sesli komut özelliği şu an için sadece İngiltere ve Amerika’daki PlayStation Network hesapları için kullanılabilir durumda.

Sony’nin en son PlayStation 5 güncellemesi, sadece yeni özellikler eklemekle kalmıyor, aynı zamanda sistem performansını ve stabilitesini de artırıyor. Bazı DualSense kablosuz kontrol cihazlarının yazılımı güncellenerek stabilite iyileştirmeleri yapıldı. Ayrıca, bazı ekranlarda mesajlar ve kullanılabilirlik açısından iyileştirmeler gerçekleştirildi.

Sony, paylaşılabilir linkler özelliğini tüm kullanıcılara 24 Temmuz’a kadar kademeli olarak sunacağını belirtti. Bu özellik, oyuncuların arkadaşlarını oyunlara davet etmelerini ve birlikte oynamalarını daha da kolaylaştıracak. Ayrıca, sesli komutlarla oyun yardımına erişim sağlamak, kullanıcı deneyimini daha akıcı hale getirecek.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir