Like a Dragon: Yakuza için fragman yayınlandı
  1. Anasayfa
  2. Sinema / Film

Yakuza efsanesi dizi oluyor! İlk fragman çıktı

Like a Dragon: Yakuza için fragman yayınlandı. Amazon Prime Video'da yayınlanacak dizi neler vadediyor? İşte detaylar.

0

Yakuza serisi sonunda dizi dünyasına dahil oluyor. Amazon, Comic-Con’da düzenlediği etkinlik kapsamında Like a Dragon: Yakuza dizisinin ilk fragmanını paylaştı. Live action olarak hazırlanan dizi Prime Video’da yayınlanacak.

Like a Dragon: Yakuza dizisi için tarih verildi

Like a Dragon: Yakuza dizisi, serinin ana kahramanı Kazuma Kiryu’yu konu alacak. Japon oyuncu Ryoma Takeuchi ise Kiryu rolünde karşımıza çıkacak. Akira Nishikiyama’yı oynayacak Kento Kaku da başroller arasında.

Dizinin yönetmenliğini Masaharu Take üstleniyor. Comic-Con’da konuşan Amazon yöneticileri, dizinin modern Japonya’yı ve oyunların keşfedemediği yoğun karakter hikayelerini ele alacağını söyledi. Tabii detaylar henüz belirsiz, ancak izleyiciler Yakuza’nın yeraltı dünyasını izleyecek gibi duruyor.

Yakuza’nın ilk üç bölümü 24 Ekim’de Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Bu tarihe kadar diziden daha fazla video ve fragman görmeyi bekliyoruz. Japonya’da ve Japonca çekilen diziyi Amazon uluslararası izleyiciler için altyazı ve dublajla yayınlamayı planlıyor.

Yakuza, Amazon’un oyun uyarlamalarına yönelik çabalarını devam ettirecek. Bu kapsamds HBO’nun The Last of Us ve Peacock’un Twisted Metal gibi popüler oyunlara dayanan diğer dizileriyle rekabet edecek.

Sega’nın Yakuza oyunlarının tarihini ve kronolojisini takip etmek çok zor. 2005’teki orijinal Yakuza’dan bu yana devam eden ve en son dokuzuncu oyununu yayınlayan Like A Dragon: Infinite Wealth’i Ocak 2024’te yayınlayan SEGA, bu oyunla büyük başarıya imza attı.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir