Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!
  1. Anasayfa
  2. Mobil

Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold Special Edition için yeni paylaşımlar devam ediyor. Cihazın tasarımı da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

0

Samsung, son dönemde popülerliği artan katlanabilir akıllı telefon dünyasında en önemli üreticilerin başında geliyor. Ortaya çıkardığı modellerle beğeni toplayan şirket, Galaxy Z Fold Special Edition üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Galaxy Z Fold Special Edition, belirgin kamera çıkıntılarına sahip

Samsung, özel sürüm olarak adlandırdığı yeni bir katlanabilir akıllı telefonu yakın zamanda tanıtmak istiyor. Android Headlines adlı kaynak, cihazın görselini paylaştı. Paylaşılan görseller daha önce paylaşılan bazı bilgileri doğrular nitelikte.

Görsele baktığımızda Galaxy Z Fold Special Edition modelinin kamera adasının diğer Samsung katlanabilir modellere göre oldukça belirgin çıkıntılara sahip olduğunu görüyoruz. Ancak bu durum, modelin kalın bir tasarımı olacağı anlamına gelmiyor. Cihaz, açık halde 4,9 mm kapalı halde ise 10.6 mm kalınlığında olacak.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Z Fold SE, 8 inçlik katlanabilir bir ekran ve 6,5 inçlik bir akıllı telefon ekranına yer verecek. Z Fold 6’nın 7,6 inçlik katlanabilir ekranı ve 6,3 inçlik kapak ekranı bulunuyordu.

200 Megapiksel ana kameraya sahip olacak

Birçok kaynak, Galaxy Z Fold SE modelinde S-Pen desteği olacağını belirtti. Ancak modelin en dikkat çekici özelliği bu değil. Buna göre model Samsung’un 200 Megapiksel çözünürlüğe sahip sensöre sahip olacak. İşlemci tarafında ise Snapdragon 8 Gen 3 olması bekleniyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    sevmedim_
    Sevmedim
  • 0
    harika_
    Harika
  • 0
    sinir_bozucu
    Sinir Bozucu
  • 0
    _a_rt_c_
    Şaşırtıcı
  • 0
    komikti
    Komikti
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir