1. Anasayfa
  2. Oyun

2K Games bilinmeyen bir oyun geliştiriyor: FIFA 2K25 mi geliyor?

Uzunca süredir 2K Games cephesinden beklenen FIFA 2K25 geliyor olabilir: Yoksa şirket, EA FC 25 ile rakip mi olacak?

2K Games bilinmeyen bir oyun geliştiriyor: FIFA 2K25 mi geliyor?
0

EA Sports FC 25 ve EA Games tarafından lisans haklarından vazgeçilen FIFA, FIFA 2K25 ile birlikte 2K Games cephesine geçmiş olabilir. Yaklaşık bir yıldır artarak devam eden dedikodulara göre şirket, FIFA telif haklarını satın aldı ve oyunu çok zamandır geliştiriyor. İşte son gelen bilgiler ve şirkete yakın kaynaklardan gelen dedikodular…

FIFA 2K25 vs. EA FC 25: Bu sene geliyor mu?

2K Games cephesinden gelen son bilgilere göre, şirket daha önce hiçbir şekilde duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyun, bir remake (yeniden yapım) olabileceği gibi, daha önce adı hiçbir şekilde anılmamış bir yeni oyun da olabilir. Bu raddede, ‘FIFA 2K25 geliyor mu?’ sorusu yeniden sorulmaya başlanacak gibi görünüyor.

2K Games cephesine yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre şirket, şu ana dek adı hiç duyulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor. 2K25 WWE, NBA 2K25, yeni Mafia oyunu ve uzun süredir beklenen BioShock’un yeni oyunu ile birlikte birkaç oyun daha geliştiren şirketin adı henüz bilinmeyen bu oyununun FIFA 2K25 olabileceği söyleniyor.

Her ne kadar duyurulmayan bu yeni oyunun FIFA 2K25 olduğu düşünülse de, artık şirketin oyunu duyurmak için çok da uzun bir vakti kalmadı. Önümüzdeki bir iki hafta içerisinde EA Sports tarafından EA FC 25 duyurusu geleceği düşünülürse, 2K Games için bu kısa süreç kritik olabilir.

Peki sizler bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 2K Games, FIFA 2K25 ile piyasaya çıkacak mı? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Tepki Ver
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fonder : teknokesif.com.tr

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir